21 juli, 2010

Sarins Boats lanserar Minor Offshore 28

Finska Sarins Båtar introducerar nu en helt ny modell i sin serie med moderna allvädersbåtar. Minor Offshore 28 är en robust båt, byggt enligt samma koncept som de tidigare succémodellerna Minor Offshore 25 och 31. Minor Offshore 28 har en längd på 8,8 m, bredd på 3 m och torrvikten är 4200 kg. Den kan utrustas med singel eller dubbelmotor från 260 – 440 Hk och med 370 hk har den en toppfart på 38 knop.

Pressrelease:

Minor Offshore 28 är en optimal förbindelsebåt för längre säsonger. Trygga däcksområden runt hela båten i en nivå och funktionella lösningar gör den trygg att använda även höst och vår. För att höja boendekomforten finns två skilda sovkabiner och en stor ljus styrhytt med plats för 8 personer.

I Minor Offshore 28 finns flera innovativa lösningar som integrerad bogpropeller, nedsänkbar taklucka och många fler funktionella detaljer som bara hittas på en Minor Offshore båt. Dessutom är Minor Offshore 28 en av marknadens tystaste båtar.

I Minor Offshore 28 har Sarins Båtar även som första tillverkare av allvädersbåtar LED-interiör och navigationsbelysning som standard.

www.minoroffshore.fi