24 augusti, 2010

Kamasa Tools visar allt på nya webbsidan

Den 1 september lanserar Kamasa Tools sin nya webbsida. – Webbsidan har utvecklats till en bred och uttömmande produktsajt för varumärkets samtliga produkter, säger Lovisa Blomberg, marknadskoordinator på Kamasa Tools.

Kamasa Tools är ett svenskt varumärke med över 40 år i verktygsbranschen. När nya webbsidan nu lanseras är tanken att den ska motsvara den innovativa styrka och kvalitet som finns i konceptet.

– Vi är snabba och har en omfattande produktutveckling. Sidan är ett sätt att nå ut med alla våra nyheter och göra oss mer lättillgängliga för den professionella mekanikern och för alla andra som gillar verktyg.

– På www.kamasatools.se visas hela bredden i sortimentet, från våra gamla klassiker och kännemärken till de allra senaste problemlösarna för moderna bilar och verkstäder. Besökarna hittar en tydlig sajt, med en effektiv sökfunktion och mycket information. Bland annat har vi lagt mycket kraft på att visa tillgängligheten till produkterna. Var du än befinner dig kan du enkelt hitta en återförsäljare nära dig genom att söka på din stad eller titta på kartvyn. Samtliga våra distributörer finns också med.

Den nya webbsidan lanseras på nio olika språk.

– Den tidigare sidan gjordes enbart på engelska men idag exporteras produkterna över hela Europa och det finns ett behov av en sida som enar varumärket oavsett marknad. Det är också till stor fördel för våra partners att få information på sitt eget språk. Det förenklar det internationella marknadsföringsarbetet betydligt.

www.kamasatools.se