27 augusti, 2010

Spinlock lanserar ny seglarväst

Engelska Spinlock har introducerat en ny seglarväst, ZERO, vars unika egenskaper sätter fokus på att ”störa” användaren så lite som möjligt. Målgruppen är i första hand kappseglare i sport- och kölbåtar men tack vare sin konstruktion passar ZERO i stort sett alla som ägnar sig åt aktiv vattensport.

– 50N flytkraft

– kroppsnära passform

– ventilerad i ryggen, tillåter tekniska sjökläder att andas

– stretchpaneler i sidorna

– fickor för handvärmning och förvaring av småprylar

– Det här är den väst de aktiva seglarna väntat på. Den ger inga, d vs ZERO, begränsningar i rörelsefriheten ombord och detsamma gäller om man skulle falla i vattnet. ZERO täpper heller inte till sjöklädernas andasförmåga, säger Johnny Källman på Liros Skandinavia AB, som är återförsäljare på svenska marknaden för Spinlock.

Spinlocks seglarväst ZERO visas närmast i LIROS Skandinavia AB:s monter under mässan Öppna Varv på Orust 27-29/8.
Pris 1 135 kr.

www.lirosropes.se