2 september, 2010

Catmarina Multipurpose Boats på flytande mässan

Katamaranhusbåtarna från Catmarina Multipurpose Boats har fått ett positivt mottagande i Sverige. Nu visas de upp med fler modeller och en ny hemmahamn. Bland Catmarinas båtar finns fyra olika storlekar med totalt nio modeller. Ytterligare finns två modeller av flytande bastur, två olika storlek på café och ett kontor.

Den flytande bastun tillför nya dimensioner till bastuupplevelsen. Bada bastu vid din egen strand eller ta en tur ut i den vackra skärgården och njut av bastun vid ditt eget smultronställe.

Catmarina (M/S Miss Ellie, längd 15,6 m & bredd 6 m) har i juli färdats tur och retur över Ålands hav, från Stockholm till Åbolands skärgård i södra Finland. I loggboken finns även noterat ett antal övriga resor i Stockholms skärgård. Totalt har M/S Miss Ellie färdat ca 530 Nm denna sommar.

Båten manövreras från styrpulpeten inomhus alternativt med fjärrstyrd autopilot från soldäcket på taket. Två stycken utombordare på 40 hästkrafter var ser till att marschfarten håller sig runt 5-6 knop.

Catmarina är en katamaranbåt, vilket bidrar till båtens stabilitet och säkerhet. Båtarna är CE-godkända och de framförs som en båt och behöver därmed inget bygglov. Till inredningen används genomgående material och möbler av hög kvalitet. Bekvämlighet och öppna ytor har varit utgångspunkten vid designen.

www.ccmarinutveckling.se