7 september, 2010

Höstlika tillbehör till badtunna

Lagom till höstrusket lanseras tre nya tillbehör som gör de värmande baden från Skärgårdstunnan mer behagliga. Det går nu att utrusta baden med sidobord, trappa och ny smart regnhatt. Med start i september blir det även möjligt att välja färg på sitt bad.

Trappan gör det enklare att kliva i badet, medan sidobordet fungerar som en utmärkt avställningsyta för dryck eller lykta. Båda tillbehören följer badets runda form och är tillverkade av värmebehandlad furu precis som panelen på Skärgårdstunnans bad. Den nya regnhatten leder röken genom ett nät som förhindrar att sotflagor flyger iväg. Sot som annars lätt kan hamna i badvattnet.

– Att slippa oroa sig över var sotflagorna hamnar är befriande, säger Fredrik Hofgaard, produktansvarig.

Utöver tillbehören så blir det med start i september möjligt för Skärgårdstunnans kunder att välja bland hela sju färger vid köp av bad. Att välja färg har varit ett vanligt önskemål.

– Vi ser att många vill matcha badet med villan, trädgården eller till och med och båten. Därför känns det extra kul att vi nu kan låta kunderna välja mellan en rad olika färger.

Skärgårdstunnans utbud innefattar klassiska tillval som kapell och reningssystem, men också lyxiga tillbehör som bubbelsystem och undervattensbelysning.

Läs mer: www.skargardstunnan.se

Kommentarer

Seglarjohan 09:53:43 2010-10-04

Såg en sådan här badtunna i Marstrand under Matchcup i sommras. Blev förvånad över hur smakfull den var. Tycker badtunnor brukar se rätt risiga ut annars…