25 februari, 2011

Världspremiär för nya Ruptech på Allt för Sjön

På Allt för Sjön i Stockholm blir det världspremiär för en riktigt het svensk nyhet. Det är en av de hetaste svenska båtnyheterna på många år som gör entré när Ruptech 32, som har väckt ett väldigt stort intresse redan på ritningsstadiet, visas upp. Leveranserna till kunderna börjar till sommaren. Båten kommer att visas med en rad nya tekniska innovationer utöver det koncept som redan har lanserats.

På båtmässan Allt för Sjön visar Ruptech två båtar, en vit och en grå, med mycket ny och spännande teknik ombord.

Skrov, däck och överbyggnad tillverkas med modern och miljövänlig vakuuminjiceringsteknik med multiaxiella glasfibervävar, vinylester och ISO polyester samt förstärkningar i kolfiber och kevlar.

Ruptech 32 är utvecklad för att användas i alla väder året runt och har ett högeffektivt skrov med luftsmord stegbotten av Ocke Mannerfelt. Designen och konstruktionen kombinerat med modern tillverkningsteknik garanterar hög prestanda, bra bränsleekonomi och goda sjöegenskaper.

Info: www.rupertmarine.com