28 februari, 2011

Tamphållare nu även i butik

Mr Mooring finns nu att köpa på bl.a Hjertmans, Benns, Skeppsfounering i Norrköping m.fl. Mr Mooring är en tamphållare som monteras på Y-bommen. Skruvas eller spänns fast med slangklämmor eller buntband. Ett flertal har även sålts till båtplatser där man angör vid pålar.

Då skruvar man, eller spänner, fast röret i pålen och låter Mr Mooring stick upp ovanför då fyller den samma funktion som på Y-bommen det vill säga håller ordning på tamparna så de inte hamnar i vattnet. Bekvämt och säkert när man ska lägga till.

Mr Mooring är tillverkad i slagtålig HD Polytelen i foten och själva hållare, röret är gjort i polycarbonat. De är UV-beständiga och 100% återvinningsbara. Materialen är väl beprövade då det är de samma som används för att tillverka innebandyklubbor som sälj till skolor och förskolor.

Tillverkningen sker i Habo, montage och packning görs i Gränna.

Mr Mooring har testats under vintern och vi känner att vi nu har en produkt som är redo för de högt ställda kraven båtägarna har på tillbehör.

Premiärvisningen var på Båtmässan i Göteborg och nu hoppas vi på samma succé på Allt för sjön i Stockholm.

Butikspriset är 389 kr.

Info: www.mrmooring.se