28 februari, 2011

Marina Produkter utökar med kontor i Saltsjö-Boo

Marina Produkter utökar sin verksamhet till ostkusten och stockholmsområdet. Man har fram till nu enbart koncentrerat sig på västkusten men etablerar nu säljkontor i Saltsjö-Boo. Marina Produkter är återförsäljare av produkter främst från Svenska Flytblock AB men har även samarbete med Yacht Equipment kring bryggtillbehör från Kasco och Rolec.

Marina Produkter AB och Yacht Equipment AB har redan idag ett samarbete på västkusten kring Kasco och Rolec. Man kommer i Stockholm att dela kontor och lokaler med Yacht Equipment i Saltsjö-Boo.

Marina Produkters stockholmskontor startar officiellt upp med båtmässan Allt för Sjön i Älvsjö där man kommer att finnas tillsammans med Svenska Flytblock i monter A 14:26.

– Det skall bli mycket spännande och utmanade att få börja arbeta med Marina Produkter och Svenska Flytblock. Det är en fantastik möjlighet att förstärka med ett produktsortiment från en stark leverantör inom den marina världen, säger Hans Ståler.

– Vi ser att vårt produktsortiment är väldigt uppskattat på västkusten och ser fram emot att kunna ge en bra och snabb service till våra kunder på ostsidan, poängterar Fredrik Pauli.

Marina Produkter representerar bland annat varumärket Svenska Flytblock på bryggsidan. Svenska Flytblocks produkter borgar för kvalitet och gott hantverk. Många av de produkter vi saluför har funnits på marknaden i mer en ett halvt sekel. Svenska Flytblock har anor från 1958. Marina Produkter har genom sitt förvärv av Najba Bryggservice nästan 20 års erfarenhet av branschen.

Marina Produkters produktsortiment består av alla sorters flytbryggor, bad- och båtbryggor samt kringutrustning, båtbommar, bojar, badstegar, strömvirvlare och el- och servicepiedestaler.

Info: www.marinaprodukter.se