28 februari, 2011

Hitta lätt rätt sjökort i Nautics nya webbshop

I Nautics nya webbshop finns en unik sökfunktion för att hitta rätt sjökort. Med några enkla musklick på en karta hittar man snabbt och enkelt sjökortet man behöver. Att försöka hitta rätt sjökort kan ibland kännas som att leta efter en nål i en höstack. Det gäller att försöka hitta rätt väg i svårmanövrerade menyer och dessutom veta exakt vad området man letar efter heter. Inte alltid det lättaste.

Nautic AB har lyssnat till sina kunders önskemål och lanserar – samtidigt med en ny webbshop – en unik sökfunktion för att enkelt hitta rätt sjökort. Med hjälp av Google Earth zoomar man in det område man behöver sjökort för.

Med ett musklick får man information om sjökortet man valt, och med ytterligare ett klick läggs sjökortet i varukorgen. Man sparar tid och kan känna sig säker på att man verkligen beställer rätt sjökort. På så sätt blir det mer tid över till annat, varför inte till exempel planeringen av sommarens seglingsrutt.

– Vår förhoppning är att den nya webbshoppen och sökfunktionen för sjökort ska göra det enklare för våra kunder att handla snabbt, säkert och effektivt, säger Lars-Olof Traung som är VD på Nautic AB.

I Nautics webbshop finns – förutom all världens sjökort – även elektronik, fisketillbehör, instrument, litteratur, kikare, sjökläder och mycket annat. Webbshoppen har legat uppe och testats sedan en tid tillbaka men är nu igång i skarpt läge.

Du hittar sjökortsguiden på: shop.nautic.se/hitta-ditt-sjokort-i-49.aspx