18 mars, 2011

Nya rengörings-och saneringsprodukter för marin- och lackindustrin

Nu lanseras Global Greens helt biologiskt nedbrytbara produkter på den skandinaviska marknaden. Global Greens produkter sätter en ny standard för rengöring, sanering och avfettningsförmåga med sitt produktprogram, som omfattar produkter för marin-, billackerings- och livsmedelsindustrin.

Samtliga produkter är baserade på micelle teknologi och kan kallas kolloidala rengörare. Kolloidala produkter är enastående effektiva utan att ha några giftiga bieffekter, de kan ersätta miljontals ton giftiga kemikalier och är uppbyggda av naturliga organiska ämnen.

Produkterna rengör effektivt utan att vara skadliga för vare sig vår hälsa eller miljö, enligt tillverkaren som också upper att “produkterna är miljövänliga och biologiskt nedbrytbara”.

Global Greens produkter är inte explosiva, inte eldfarliga, inte farliga att lagra eller transportera, inte frätande, inte vådliga att använda, inte giftiga.

Sortimentet omfattar produkter för rengöring, avfettning, oljespillsanering, rost- och fläckborttagning, teakrengöring, tvätt/vaxning och biologiskt nedbrytbar hydraulolja.

Info: www.global-green.co.uk