1 april, 2011

Kärcher lanserar ny högtryckstvätt

Kärcher K 5.585 är en helt ny högtryckstvätt i K5-serien och en uppföljare till testvinnaren K 5.85. Nya K 5.585 har mycket att erbjuda den flitiga användaren med mycket hjälpsamma utrustningsdetaljer som till exempel vattenkyld motor, en smidig slangupprullare, Variopowerspolrör, Rotojetmunstycke och tvättborste. Den vattenkylda motorn förlänger livslängden, höjer energieffektiviteten, sänker vikten och ger framförallt högtryckstvätten en tystare gång.

Att rengöra båten, fasaden, mossbelagda stenplattor, bilen eller båten utan att grannar eller omgivningen störs nämnvärt är en frihet i sig.
Den praktiska slangvindan håller ordning på den nio meter långa högtrycksslangen med Quick Connect, snabbkoppling av klick-typ som förenklar i- och urkoppling av spolhandtaget.

Medföljande tillbehör
Rotojetmunstycke som sätter vattenstrålen i rotation och ökar anslagskraften avsevärt.
Variopowerspolrör där trycket enkelt justeras genom att vrida spolröret, perfekt när man vill anpassa trycket efter rengöringsbehov.
Tvättborste som ger en skonsam rengöring av känsliga ytor.
Tack vare den höga prestandan i kombination med välutvecklade tillbehör förvandlas även de största rengöringsuppdragen till en enkel match.

Tekniska data för Kärcher högtryckstvätt K 5.585:
– arbetstryck på 140 bar
– vattenkapacitet på 460 l/tim
– effekt på 2,1 kW
– högtrycksslang 9 m
Info: www.karcher.se