13 maj, 2011

Hitta ny båt i unik stor svensk databas

Nu är det rätt tid att byta och köpa båt. Båthallarna är välfyllda hos alla båthandlare och det finns ett massivt utbud av begagnade och nya båtar även på sajter som till exempel Blocket.se. I vår har Sweboat lanserat vad som är en av världens största databaser med massor av information för den som letar efter ny båt: Sökbåt.nu.

Det unika med Sweboats sajt är inte bara att den är väldigt omfattande med massor av information om och kring båtar.

På sajten finns dessutom en väldigt användbar prisstatistik, som visar båtens ungefärliga prisläge. Detta är särskilt intressant i år eftersom priserna på äldre begagnade båtar verkar vara på väg nedåt.

På Bökbåt.nu finns även en mängd annan nyttig information och länkar till olika båtsidor.

Info: www.sokbat.nu