16 maj, 2011

Sunreef fick order på ny 25 m superyacht

Polskaq Sunreef Yachts har fått en order på en ny superyacht. Det gäller en 82 fots dubbeldäckad segelkatamaran til len europeisk kund. Båten är cirka 25 m lång och ordern kommer efter det att Sunreef Yachts sjösättningen av två nya megakatamaraner på över 100 fot vardera.

– Den här ordern fick vi tack vare Sunreefs väl beprövade kapacitet att bygga stora kustombeställda yachter för krävande kunder enligt de högsta standards som finns, säger Sunreef styrelseordförande, Francis Lapp.

– De senaste årens konstanta utvecklingsarbete för de två megakatamaranerna har gett oss en ovärderlig erfarenhet som gör att vi ytterligare kan utveckla vår Sunreef 82, som är vår första egna superyacht byggd i kompositmaterial.

Sunreef 82 DD har ett slankt och fint skriv och ett strömlinjeformat dckshus försett med en flybridge på 35 kvadratmeter, inspirerad av stora superyachts. Båten har utrymmen för upp till sju gäster och är planerad för sjösättning i juni 2012. Den är konstruerad för privat användning i Karibien och i USA.