16 juni, 2011

Sessa presenterar Key Largo 34

Den italienska motorbåtstillverkaren Sessa Marin fortsätter att satsa på spännande nyheter. Efter 1300 designtimmar är det dags för nya Key Largo 34, som kommer att finnas tillgänglig i flera olika versioner. Båten får premiär på årets Genoa Boat Show, som hålls i oktober.

De första båtarna visas med inombordsmotorer. Det blir 2 X Volvo Penta bensin 5.7 V8 (640 hk) och 2 X Volvo Penta commonrail turbo diesel D3 (440 hk).

– Key Largo 34 är resultatet av omfattande marknadsundersökningar för att vi ska kunna erbjuda det som kunderna vill ha nu och i framtiden. Vi hoppas att Key Largo ska bli ett “måste” för sin målgrupp, säger Riccardo Radice, projektledare för båten.

Det är ingen direkt diskret båtmodell som Sessa visar upp utan en båt med fräcka former och spännande färgsättning. Den har karaktär och kan, som vanligt med Sessas båtmodeller, förses med antingen utombordsmotorer eller inombordare.

Bland de olika varianter som erbjuds finns en version med ett stort soldäck och ett bra ljudystem, för att solälskare ska kunna ankra upp i en vik och kunan njuta ordentligt. Båten är även utrustad med ordentliga förvaringsutrymmen för fendertar och, personlig packning med mera.

Fyra olika modeller komemr att tas fram av Key Largo34. Den officiella premiären sker vid Cannes Boat Show, som hålls i september.

Tekniska specifikationer:
Längd: 9,99 m
Bredd: 3,30 m
Motor: 700 hk / 515 Kw
Passagerare: 8
Vattentank: 220 liter
Bränsletank: 1 200 liter
Hålltank: 95 liter

Info: www.sessamarine.com