14 juli, 2011

Kaj Partaj på Utö

Fredagen den 15 juli ankrar Kajpartaj gänget upp i Utö Gästhamn med sin pråm. Pråmen har plats för både scen, publik och snackbar och gänget består av Kodjo Akolor från morgonpasset P3, stand up komikern Christopher Linnell, showbandet Duo Jag samt gästartisten Thomas Järvheden.

Kajpartaj är helt henkelt en flytande musik, stand up och magishow på turné i stockholmsskärgård. Innan besöket på Utö har pråmen angjort Ljusterö, Bullandö och Dalarö Skans.

Kvar på turneplan finns Nynäshamn. Redan kl 16 på dagen bjuder Kajpartaj på en barn- och familjeföreställning som då gästas av trollkarlen Daniel Karlsson från SVT:s Bolibompaprogram. Senare på kvällen hålls en en show anpassad för den lite mer vuxna publiken.

Mer information, biljettbokning och turnéplan finns på www.kajpartaj.se.