22 juli, 2011

BryggCaféet Grötvik 22-29 juli

BryggCaféet Grötvik fortsätter med sitt digra sommarprogram. Den kommande veckan blir det bland annat dans på bryggan och Optimistjolleskolans avslutning.

Här är programmet:

”Dans på Bryggan” ikväll fredag 22 juli & torsdag 28 juli 1900-2200 med ”Elvis4ever”

”Sommartango på Bryggan” måndag 1800-2100

”Gäster på Bryggan” tisdagar & onsdagar 1830 hela sommaren

Tisdag 26 juli @ 1830; Lillian Westerberg, ”amiral” för hela Tall Ship Races projektet med erfarenhet ända från 1987 då Stockholm stod som värd för målgången av denna världsberömda havskappsegling för fullriggare.

Lillian tar sig tid i den sista veckan före ”slaget” att komma ut till Grötvik och berätta vad som väntar oss. Vi vet redan att måndagen den 8 augusti, med start från hamnen 1300, kommer utseglingen att bli det mest spektakulära vi någonsin sett i Halmstad. Grötviks vågbrytare är bästa position för att se fartygen under fulla segel i kortege lämna Laholmsbukten ut i Kattegatt liksom Nelsons armada vid Trafalgar!

Onsdag 27 juli @ 1830; Dr Anders Lindberg, välkänd smittskyddsläkare i Halland, berättar om ”för – och nackdelar med vaccination”, ett högst aktuellt och kanske något kontroversiellt ämne för ett av världens mest resande folk – svenskarna!

Optimistjolleskolans avslutning fredag 29 juli @ 1200

Info: www.bryggcafeet.com