3 augusti, 2011

Folkfest med racing i Skokloster

Den 27-28 augusti kommer det att bli full fart i Skoklosterfjädern. Då kommer det nämligen att tas upp en gammal tradition från tidigt 80-tal. Arrangörerna utlovar “En SM-tävling utöver det vanliga” och säger att Skokloster Offshore Race & Event kommer att bli en riktig folkfest för hela familjen med mässområde och gott om tävlande båtar.

– Vi kommer att göra detta till en riktigt familjehelg med aktiviteter både för barn och vuxna, säger arrangören Björne Karlsson.

– Det kommer att vara liveband på dagen och kvällen, Prova på för ungdomar att köra racerbåt, Modellbåtar i 100 km/h, galoscher, classic offshore, RIB-båtsturer, laserlerduveskytte, Bålsta CarClub visar upp fina raggarbilar.

På området kommer det att finnas utställare med olika inriktning, inte bara på båtliv.

Info: www.skoklosterrace.se

Bilden: Galoscher som kör uppvisningsrace.