3 augusti, 2011

Raymarine presenterar helt ny generation nätverksinstrument

Den nya och revolutionerande Raymarine e7 Multifunktionsdisplay öppnar dörren till framtiden. Ett helt nytt enkelt handhavande och nya nätverksmöjligheter är inbyggda. e7 passar alla typer av båtar och är enkel att anpassa till den typ av båt och mängd information man vill få ut.

e7 är synkad med Apple iPad, iPad 2 och iPhone 4. Den har Bluetooth och WiFi vilket ger tillgång till massvis information och musik under gång.

Läsbarheten är suverän, e7 har dagsljusdisplay som är läsbar från alla vinklar även med polariserande glas. Processorkraften är inte att leka med, tre processorer levererar snabb och korrekt data, 3-D grafiken, video och sjökorten är superskarpa.

Nätverksmöjligheterna är imponerande, e7 fungerar ihop med upp till sex andra displayer plus radar, ekolod, termiska kameror och andra tillbehör. Hybrid Touch är standard, vilket innebär att du kan navigera valfritt antingen med fingrarna direkt på displayen, eller med knappsatsen. Du väljer själv det som passar bäst.

e7 kommer att premiärvisas på Öppna Varv och Allt På Sjön. Priset blir ca 15 200 kr inkl kartografi.

Info: www.raymarine.eu