7 oktober, 2011

Lyxiga båtar på Scandinavian Boat Show

De stora, lyxiga och snyggt designade båtarna flockas i år på Scandinavian Boat Show, mässan med de stora och exklusiva båtarna. Trots att många båtvarv har det besvärligt och kämpar med en sviktande försäljning så är framtidstron stor i båtbranschen. På Scandinavian Boat Show i november visas flera intressanta nyheter.

Tvättmaskin, mikro och isskåp är ofta standard ombord på de här lyxbåtarna och flera har även vin-, och champagnekyl ombord. Kommande års sjö- och strandmode hör också till attraktionerna på Scandinavian Boat Show, som öppnar onsdagen 9 november på Stockholmsmässan.

På mässan finns en exklusive lounge, en äkta Yacht Club av internationellt snitt. Här kan mässgästerna vila fötterna, prata båt och ta sig ett glas vin eller champagne.

Vissa kväller kan man också njuta av fin underhållning och scenframträdanden med show och dans.

Av de cirka 100 båtar som visas brukar var tredje båt vara en nyhet. Bland årets nya båtar som visas kan nämnas motorbåtarna Delphia 1050, Aquador 35 C, Targa 32 och Tenderline Alu Rib 8.0 F. Heta nyheter bland segelbåtarna är till exempel Dufour 375 och 405, Arcona 41, Malö 37, Salona 38 och Elan 21.

Info: www.scandinavianboatshow.se