28 oktober, 2011

Dehler Yachts och Båtverket fördjupar sitt samarbete

Båtverket fördjupar sitt samarbete med segelbåtstillverkaren Dehler Yachts i Tyskland. Båtverket har tidigare varit återförsäljare, men är nu även oberoende importör för västra Sverige. Det intensifierade samarbetet innebär kontinuitet och trygghet för kunderna i regionen.

– Genom att utnämna Båtverket som en oberoende återförsäljare för västra Sverige ökar vi servicen för nuvarande och framtide kunder, säger Ralf Tapken, vd för Dehler Yachts.

Dehler ingår i HanseYachts AG jämte Hanse, Fjord och Moody. Dehler Yachts båtprogram omfattar modeller mellan 29 och 60 fot. Senast i raden är Dehler 41 som är nominerad till Yacht of the Year 2011/12. Utmärkande för Dehler segelbåtar är prestanda och kvalitet för den medvetna seglaren.

Info: www.batverket.se