2 augusti, 2013

Finnhamn invigde häftigaste pubdäcket i skärgården

I slutet av juli smygöppnade Finnhamns nya jättebar som byggts ovanpå den befintliga restaurangen och Båtliv var där. Uppe på däcket har man en fantastisk utsikt över Husaröleden och Busström och alla som är där och tar en pilsner är imponerade över både storleken på däcket och utsikten.

Sedan den 1 mars i år drivs Finnhamn av Katarina och Michael Vinell efter att Ulla och Rolf Andersson dragit sig tillbaka efter 27 år.

– Det är Michael som driver det och jag kommer att jobba med utvecklingen av det och nya idéer, berättar Katarina. Till nästa sommar, då däcket ska vara helt klart, kommer vi ha grillmat som serveras här uppe. Kanske kan det bli danskvällar också men så långt har vi inte riktigt kommit än i planeringen.

I övrigt planerar de att modernisera vandrarhemmet och erbjuda konferenser under höst, vinter och vår.

– Det finns en fantastisk råvind på vandrarhemmet som vi vill göra om till en konferenslokal, avslutar Katarina.

Text & foto: Anders Sellin.