9 augusti, 2013

Film och bilder på nya Princess 82 Motor Yacht

Nya Princess 82 Motor Yacht får sin europeiska premiär senare i år. Men redan nu har vi fått de senaste bilderna och en länk till en film på denna otroligt lyxiga yacht. Prislappen framgår inte, men lär knappast hamna under 100 Mkr för en fullutrustad Princess 82 Motor Yacht. En båt för drömmare och miljardärer, med andra ord.

För att se filmen om den nya yachten klickar du på den här länken: http://www.princessyachts.com/flybridge/princess-82my

Princess skriver själva i sitt pressmeddelande att båten har en omisskännlig elegans på typiskt Princessvis. Det som är säkert är att yachten har det allra yppersta vad lyx och hög standard beträffar.

Den nya yachten har utvecklats med den allra senaste teknologin vad gäller design, tillverkning och materialval.

Den har ett djupt V-format skrov, vilket ger en mjuk gång även i hög sjö. Skrovet är byggt med injieringsteknik, något som ger både styrka och ett förhållandevis lättare skrov eftersom materialen kan hållas tunnare.
Interören är sofistikerad. Liksom på andra större yachter från Princes kan kunderna välja mellan olika utföranden.

På en av de andra större yachterna finns till exempel ett utförande från modeföretaget Fendi för den som vill betala några miljoner svenska kronor extra…

Yachten har en rymlig salong, fyra stora kabiner med dubbelkojer och separata utrymmen för besättningen. Bland standardutrustningen finns en enorm höj- och sänkbar badplattform längst akterut.

Princess 82 Motor Yacht fick sin australiensiska premiär vid Grant Torrens Luxury Lifestyle Display i Sydney 1–10 augusti och kommer att visas i Europa för första gången båtmässorna i Cannes 10–15 september och Southampton 13–22 september. USA-premiären anges till Fort Lauderdale International Boat Show, 31 oktober till och med 4 november.

Info: http://www.princessyachts.com/flybridge/princess-82my