20 augusti, 2013

Intressant föredrag på fredag på Öppna Varv på Orust

Som traditionen bjuder, arrangeras ett intressant föredrag under Öppet Varv. Janne och Calle, som seglat Hallberg-Rassy 42E “Albatross” jorden runt, håller årets Öppet-Varv-föredrag. Föredraget handlar om deras segling jorden runt.

De gick på fem år från att inte kunna segla, inte ha tillräckligt med pengar och inte ha någon båt, till att genomföra en ytterst givande segling jorden runt. Föredraget kommer att gå av stapeln fredagen den 23 augusti kl 19.00 och börjar med middag, följt av föredraget.

besökarna kommer också att få chansen att köpa en signerad bok av Janne och Calle.

Föredraget kommer att hållas på svenska. Eftersom antalet platser till föredraget är begränsat och Hallberg-Rassy vill und­vika bokningar som inte blir något av, tar de en anmälningsavgift på 300 kr per person. Detta inkluderar middagen med dricka. Detta betalas in på bankgironummer 541-2051. Meddela namn, antal personer, mejladress och mobilnummer.

Info: http://www.hallberg-rassy.com/se/oeppet-varv/