19 september, 2013

Tuffa skal för Samsung Galaxy S4 från LifeProof

Helhetsskydd mot vatten, smuts, snö och stötar för Galaxy S4 i två versioner: LifeProof nüüd för den ultimata pekskärmskänslan och LifeProof frē för extra skärmskydd.

LifeProof, den prisbelönta tillverkaren av tåliga, helskyddande skal för smartphones och surfplattor, lanserar nu LifeProof nüüd och frē för Samsung Galaxy S4. Ett LifeProof-skal för Samsung Galaxy S4 ger ett robust skydd mot vatten, smuts, snö och stötar samtidigt som det har en nätt och slimmad form.

Skalet är designat för att enkelt kunna stoppas i och tas ur fickan. Baksidan är transparent för att lyfta fram Samsung Galaxy S4s egen färg. LifeProof-skalet för Samsung Galaxy S4 finns i två versioner: nüüd, vilket innebär att skärmen är helt frilagd, utan något extra lager ovanpå glaset. Det ger en opåverkad pekskärmskänsla och läsbarhet, samt frē – ett skal med repskydd för användare som vill ha ett extra skydd för skärmen.

Båda nya LifeProof-skalen för Samsung Galaxy S4 ger tillgång till alla mobilens funktioner: pekskärmen, volymkontroll, hem- och backtangenter samt både fram- och bakkamera. Skalet är även optimerat för bästa ljud i högtalare och mikrofon och portarna för headset och laddning är skyddade när de inte används.

Både nüüd och frē för Samsung Galaxy S4 och SIII finns i svart och vitt. De säljs på LifeProofs hemsida www.lifeproof.com samt hos utvalda återförsäljare med start i oktober. Priset är 790 kr för nüüd samt 700 kr för frē.

Fler fördelar med LifeProof för Samsung Galaxy S4:
– Vattentätt till 2 meter i upp till 1 timme, skyddsklass IP68
– Stöttålig och klarar fall från 2 m
– Fullt skydd mot smuts och damm
– Marknadens tunnaste och lättaste helskyddande skal
– Alla knappar, portar, funktioner och finesser åtkomliga
– Anti-reflekterande optiskt glas för kameralinsen ger skarpaste möjliga bild och fungerar perfekt med blixt
– Tydligt och klart ljud i högtalare och mikrofon