24 november, 2015

Projektledare för informationsprojekt om alternativa metoder för att hålla båtbotten ren utan gift

 

Naturskyddsföreningen, Skärgårdsstiftelsen, Sportfiskarna och Svenska Båtunionen kommer tillsammans med en rad samarbetsorganisationer under två år driva vidare ett pågående informationsprojekt med syfte att minska användningen av giftiga båtbottenfärger på båtar.

Vi söker nu en projektledare som ska ansvara för kommunikationsuppdraget i projektet samt koordinera och delvis medverka i de olika samarbetspartnernas arbete. Arbetet kommer att innebära en del resor och obekväma arbetstider. B-körkort är en fördel.

 

Du är en van projektledare och har lämplig utbildning och/eller dokumenterad erfarenhet inom informationsspridning och kommunikation. Du har också kunskap om och dokumenterad erfarenhet av båtliv. Som person är du utåtriktad, välorganiserad och med stort intresse för nätverkande och samordning. Du får saker gjorda, har ett eget driv samt har gärna kunskap om och ett eget engagemang i miljöfrågor.

 

Tjänsten är på 60 % från januari 2016 t.o.m. oktober 2017 men tjänsten kommer att fördelas på mer arbetstid under vår och sommar och mindre under höst och vinter. Du kommer att vara placerad på Naturskyddsföreningens rikskansli i Stockholm.  Vi vill ha din ansökan senast 14 december 2015 till ellen.bruno@naturskyddsforeningen.se. Då Naturskyddsföreningen vill vara en attraktiv arbetsplats som utmärks av en strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla, ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi vill öka mångfalden i organisationen.

 

 

Upplysningar om tjänsten besvaras av

Ellen Bruno, Naturskyddsföreningen på 0767869512 eller ellen.bruno@naturskyddsforeningen.se

Peter Karlsson, Svenska Båtunionen på 0727485961 eller peter@batunionen.se

Fackliga frågor besvaras av Joanna Cornelius för SACO: 070-462 55 15 och Carina Grave-Müller för Unionen: 08-702 65 47