26 november, 2015

Res som VIP med Båtliv till Helsingfors Båtmässa 2015

Den 12 februari har du chansen att följa med Båtliv på en rolig VIP-resa till Helsingfors båtmässa! Vi får en VIP-visning runt mässan med besök hos flera av de största båtbyggarna, bland andra Bella Boats med Flipper och Aquador och Botnia Marin med Targa samt Buster Boats.

Gabriella from above
Gabriella from above

IMG_5006 IMG_4967 IMG_4798 IMG_4962 Halli 7
Dessutom blir det flera internationella premiärer för nya båtar. På vägen över till Helsingfors lyssnar vi på ett intressant föredrag med Richard Brisius, seglare och chef för flera av de svenska Volvo Ocean Race teamen inklusive Team SCA och Ericsson Racing Team, äter gemensam middag och njuter av underhållningen ombord.

* I prisexemplet ingår:
Kryssning Stockholm–Helsingfors
Del i Insidehytt (prisex när två vuxna delar hytt)
Välkomstdrink
Föreläsning med frågestund inkl kaffe och frukt
Två bufféfrukostar
Två buffémiddagar inkl vin, öl, läsk och kaffe
Busstransfer enkel väg från hamnen till båtmässan
(ej tillbaka till hamnen)
Entrébiljett till båtmässan i Helsingfors
Gäller avresa 12/2 2016.
Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller med hotellövernattning, erbjudandet gäller ej konferensgrupper. Serviceavgift ingår i prisexemplet. Godkänd ID-handling ska medtagas under resan.

Tid till havs
Du reser från Stockholm med Gabriella på eftermiddagen och ombord hinner du fynda taxfree, äta gott och gå på föredrag. Med på båtresan finns Båtlivs egen sjösäkerhetsexpert, Bengt Anderhagen, som berättar om det senaste inom säkerhet och trivsel ombord.

Avgångstid
Avresa den 12/2 kl 16.30. Nästa dag i Helsingfors. Åter i Stockholm 14/2 kl 10.00.

Bokning
Maila team8@vikingline.com och uppge koden BÅTLIV. Det går även att ringa tel. 08-452 40 20, vardagar kl. 09.00–17.00.

Avbeställningsskydd
För dig som vill vara säker på att enkelt och billigt vid behov kunna avboka resan fram till 24 timmar innan avresa erbjuder vi vårt förmånliga avbeställningsskydd för 50:-. Då får du hela resans pris återbetalt, även utan läkarintyg. Avgiften gäller per bokning (ej per person) och gäller även för hotellresor, dock ej för stugbokningar eller gruppresor. Utan avbeställningsskydd dras 10% av resans pris i expeditionsavgift om du inte har läkarintyg, minimiavgift 100:-.
Pris 1 702 kr/person*