3 december, 2015

Tillökning i Spinlocks Deckvest-familj

Deckvest Duro vänder sig till kommersiell sjöfart och andra användare som arbetar på eller nära vattnet. Deckvest Duro är konstruerad för att klara tuffa förhållanden, med ytterhölje i mycket slitstarkt och tåligt material som garanterar livslängden. Flytkraft170N alternativt 275N med automatisk uppblåsning – UML Mk 5.

Duro är lika lätt och smidig och har samma bekväma passform som Deckvest Lite. Duro är okomplicerad att ta på sig och knäpps med ett enkelt justerbart spänne i midjan. Att Duro är formsydd och har vaddering på rätt ställen gör den oöverträffat skön att bära. Utrustad med dubbla grenband, fäste för PLB alt VHF, fäste för dödmansgrepp, fäste för Chest Pouch bröst-väska, transparent ficka för ID-kort. Förberedd med fästen för kompletterande sprayhood och nödljus. Duro kan också beställas med tryck, t ex företagslogotyp.

Duro kan kompletteras med sprayhood, PylonTM nödljus och Ocean Signal MOB1 AIS. Duro finns i en storlek. Flytkraft 170N alt 275N och i färgerna svart/grafit och varselgul. Pris från 2 295 kr.

www.lirosropes.se