16 december, 2015

Lyxiga klappar från optikern

En resa är full av intryck. När du reser vill du se det oväntade, både under en promenad i en storstad eller på en vandring i fjällen. Kikare från kvalitetstillverkare som till exempel Swarovski garanterar att du inte missar det intressanta och du får en chans att se och uppleva mycket mer – djur och växter, detaljer på byggnader eller sevärdheter som du annars skulle ha missat. Med en adapter kan du dessutom spara oförglömliga ögonblick i din telefon.

1. Kikaren CL Companion. En kikare som passar i alla lägen tack vare sin robusta och vattentäta design. Den är både kompakt och elegant på samma gång, med en vikt på endast 500 gram. Den har hög precision, bra transmission och särskilda ytbeläggningar som garanterar ljusa, kontrastrika bilder och verklighetstrogna färger. 9200 SEK

2. PA-i6-adapter. Denna adapter ger dig möjlighet att fota med din iPhone* genom flera av Swarovskis kikarmodeller. 1750 SEK.

3. Kikaren CL Pocket. Med CL Pocket har du alltid en liten, smal kikare till hands. När den är hopfälld är den kompakt, men när du fäller ut den får du en fullständig kikare utan några kompromisser. Bilder med hög kontrast, bra skärpa och pålitlig färgåtergivning ger oförglömliga kikarupplevelser. 6100 SEK.