23 december, 2015

Princess 30M – de första bilderna

Här är de allra första bilderna i av helt nya, som får världspremiär på båtmässan boot Düsseldorf 2016. Båten har fotograferats vid de första riktiga sjötesterna i Plymouth Sound.

Princess ställer som vanligt upp med en enorm bredd på ”Boot”, som pågår 23–31 januari. Företaget finns där i monter 6B21.

Framgångsrika och ekonomiskt mycket starka Princess är själva väldigt noga med att framhålla att de är brittiska och producerade i England. Hantverket och kvalitén i alla detaljer är det nog ingen som ifrågasätter och dessutom har varvet blivit en trendsättare i båtbranschen för nya stilar hos motorbåtar.

Idag har Princess en serie motorbåtar som omfattar allt från sofistikerade flybridgebåtar till de dynamiska V CLASS sportyachterna, helt nya S CLASS sportbridge yachts och flaggskeppen i M CLASS superyachtsserien.

Företaget ägs sedan 2008 av L Capital 2 FCPR, en investment grupp som sponsras av lyxproduktsgruppen LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton) och Groupe Arnault.