15 januari, 2016

Marinplus ny generalagent för Ocean Signal

Marinplus har utsetts till ny exklusiv distributör för det engelska företaget Ocean Signal. Marinplus kan därmed erbjuda ett omfattande sortiment från Ocean Signal som inkluderar dess rescueME-produkter och SafeSea®-produkter för GMDSS-bruk.

I sortimentet finns bland annat den nyligen lanserade och prisvinnande rescueME MOB1, världens minsta MOB som använder både AIS och DSC och som aktiveras automatiskt när flytvästen blåses upp, rescueME EDF1 som är det mest kompakta LED nödblosset, synligt upp till 7 NM/13 km, med upp till sex timmars driftstid. Dessutom finns den populära rescueME PLB1, världens minsta personliga nödsändare, rescueME EPIRB1, världens mest kompakta EPIRB:en samt den nyligen lanserade AIS Alarm Box som ger ett omedelbart larm när den upptäcker en AIS MOB/SART nödsignal.

Ocean Signals SafeSea®-sortiment erbjuder högkvalitativa och användarvänliga GMDSS-produkter, alla med unika branschledande funktioner. Produkter som nu blir tillgängliga genom Marinplus inkluderar V100 bärbar VHF-radio, S100 SART samt E100 EPIRB.

Marinplus kommer också att marknadsföra de nya personliga räddnings- och lokaliseringsprodukterna M100 och M100X som är framtagna för professionell användning och som lanseras inom kort.

Info: www.marinplus.se