2 februari, 2016

​Prova Webasto SmartControl på Båtmässan i Göteborg

Både ruggiga såväl som solgassiga morgnar i ruffen är snart avhjälpta med Webastos värmesystem. På Båtmässan i Göteborg visar KGK upp den nya kontrollpanelen som du sköter snabbt och enkelt med en enda multifunktionsratt.

Webastos nya direktstartspanel är framför allt lätt att använda, du bara vrider och klickar på ett och samma rattreglage. Med hjälp av tydliga ikoner manövrerar du dig snabbt och intuitivt genom de svenska menyerna, inte helt olikt hur en smartphone fungerar. Designen är snygg och slimmad, det räcker med dubbelhäftande tejp för montering och den platta kabeln gör att det oftast inte ens krävs håltagning i instrumentbrädan.

SmartControl är strömsnål och finns i både 12- och 24V-utförande. I första hand är den avsedd för Webastos nyare Air Top-värmare, men tillsammans med en Unibox kan den styra de flesta äldre värmarmodellerna.

Testa SmartControl i monter G00:95.