Skärgårdsstiftelsen välkomnar besökaren på Allt för sjön

I den stora entréhallen kommer besökaren på Allt för sjön 4-13 mars 2016 på Stockholmsmässan att mötas av en stor monter där Skärgårdsstiftelsen finns för att möta Båtsverige. Skärgårdsstiftelsen är en flitig deltagare på Allt för sjön och i samband med att de utsåg en ny vd i form av Anna Waxin som tillträdde så sent som 1 januari gör de en omstart. På Allt för sjön vill de träffa sina skärgårdsvänner och lära känna fler.

Innan besökaren kommer in i den spektakulära båthallen eller till den fullproppade hallen med alla tillbehör som behövs blir det ett hjärtligt mottagande av Skärgårdsstiftelsen. Där får besökaren en bra start på sin mässdag och de som inte redan är kan bli en skärgårdsvän. Alla som blir vänner under mässan kommer att få en guidebok på Allt för sjön eller alternativt få den hemskickad.

– Det är jätteviktigt för oss att vara med på Allt för sjön och vi är väldigt glada över samarbetet vi har tillsammans med mässan. Det är där vi träffar många som befinner sig i skärgården. Vi vill sprida glädje och inspiration till alla som älskar skärgården, men även till nya som precis blivit intresserade, säger Ulrika Palmblad, kommunikationschef på Skärgårdsstiftelsen.

Förvaltar en yta av Stockholms innerstad – gånger två
Skärgårdsstiftelsen har precis utsett en ny vd, Anna Waxin och i och med detta gör de en omstart. Skärgårdsstiftelsen är en stor del i svenskt båtliv, precis som Allt för sjön, och förvaltar tolv procent av Stockholms skärgård, vilket kan liknas med mer än dubbelt så stor yta som Stockholms innerstad. Skärgårdsstiftelsens verksamhet innebär allt från att röja sly och renovera hus till att skapa strategier för att bevara skärgården. På mässan kommer Skärgårdsstiftelsen berätta om skärgården, sin verksamhet, visa material och lyssna till båtfolket för att de tillsammans ska kunna förbättra och bevara skärgårdslivet. Därför är Sveriges största båtmässa Allt för sjön en viktig mötesplats.

– Tillgängligheten till skärgården, dess vatten och öar är en förutsättning för att båtlivet skall fortsätta att vara aktivt och utvecklas. Skärgårdsstiftelsen spelar en avgörande stor roll i detta. Det vill vi på Allt för sjön stötta och uppmärksamma genom att Skärgårdsstiftelsen välkomnar besökarna med en mycket inspirerande och interaktiv monter i den stora entréhallen, säger Hanse Thorslund, projektchef Allt för sjön.

För mer information besök www.alltforsjon.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*