3 februari, 2016

Dubbelpremiär i Hondas monter på Göteborgs båtmässa

Hondas monter på båtmässan i Göteborg är fylld av premiärer! Honda har en stark närvaro på mässan tillsammans med båttillverkarna Micore, Silver och Arronet.

 

Pressmeddelande:

Micore

Premiär för Micore 480br, som är en vidareutveckling av Micore 480sc, den mest sålda båten i Micores sortiment efter bara några få säsonger. Skrovet på 480br är samma sjövänliga skrov som på 480sc och det som skiljer båtarna är innerlinern.

480br är även försedd med en ruta som sträcker sig från reling till reling med en lättöppnad dörr i mitten för smidig passage. Den vida framåtlutade rutan gör att hela familjen sitter skyddad vid färd.

Båtens styrka är att den är liten och bekväm att både hantera och traila, samtidigt som den känns rymlig.

 

Silver

Premiär för nya anpassningsbara Eagle BR 640 som har ett helt nytt skrov, vars unika egenskaper finslipats så att båten går mjukare och tystare på vattnet. Förens formgivning gör att båten tar emot vågorna bra och tvingar vattenstänk till sidorna så att passagerarna slipper bli våta även under högre hastigheter.

Båtens konstruktion med AluFibre-strukturen kombinerar hållbart marinaluminium med lättskött glasfiber.

Anpassningsförmågan betyder bland annat att kunden har möjlighet att inverka på hur båten utrustas samt själv definiera den huvudsakliga användningen. Istället för den breda akterbänken (standard) kan man välja en smalare sittbänk, vilket lämnar rejält med utrymme vid båda hörnen i aktern. Optimalt speciellt med tanke på fiskare.

 

Arronet

I Hondas monter finns en annan samarbetspartner, nämligen aluminiumbåttillverkaren Arronet somvisar delar av sitt sortiment, bland annat 24 5 cc, 24 5 cx och 23 5 sp med allt från Honda BF150 till BF250.

 

På mässan finns även Lysmarine som säljer Seamaster med Hondas motorer.

 

Honda med partners finns i monter A01:56 den 6–14/2.