4 februari, 2016

SOLAS-godkänd Deckvest från Spinlock

Spinlocks Deckvest är allmänt känd för att vara den första räddningsvästen inom fritidssektorn som utvecklats med personlig skyddsutrustning i åtanke och vars syfte är att faktiskt förbättra användarens möjlighet att utöva sin sport, istället för att vara ett nödvändigt ont.

SOLAS-godkänd Deckvest från Spinlock

Nu är det dags att låta den kommersiella marina sektorn ta del av Deckvests prisbelönta prestanda, oöverträffade komfort och passform. Spinlock lanserar Deckvest SOLAS 275N, anpassad till kraven för den kommersiella marina sektorn. Nu behöver inte en SOLAS-godkänd räddningsväst längre vara tröttsam och klumpig att bära. Nya Deckvest SOLAS är utformad för daglig, kontinuerlig och bekväm användning under långa arbetspass.

Deckvest SOLAS uppfyller senaste standard 2010 SOLAS MSC200 (80). Västen är formsydd för att följa axlar och skuldror utan att belasta dessa. 275N flytkraft och dubbla SOLAS luftkammare med automatisk uppblåsning UML Mk5, 2x60g CO2-cylindrar med antikorrosionsbehandling. Luftkammaren ger ett högt och säkert flytläge i vattnet. Dubbla grenband och flytande så kallade Buddy Line. Slitstarka och tåliga material som tål tuffa tag. Enkel att ta på sig och lätt att justera. PylonTM högintensivt nödljus ingår.

Deckvest SOLAS är förberedd för att kompletteras med sprayhood och Spinlock Chest Pack bröstväska.

Pris från 4 620 kr.

www.lirosropes.se