9 februari, 2016

Superfräck racer från Cigarette Racing

På Miami International Boat Show blir det premiär för ett helt nytt samarbete mellan racingteamen Cigarette Racing, Mercedes-AMG och Mercury Marine. Deras helfräcka debutbåt visas på Miami International Boat Show, som öppnar 11 februari.

Cigarette_Racing Mercedes_AMG GT3 Teaser High_Res

För sjätte året i rad har Cigarette Racing och Mercedes-AMG, som de själva säger, överskridit tyngdlagen med sin senaste båt. Under 2016 Miami International Boat Show kommer Cigarette Racing att visa en 41 fot lång (12,3 m) SD GT3 båt försedd med dubbla racingmotorer från Mercury Racing.

Båten har fått sina linjer från en klassisk bil, Mercedes-AMG GT3,m som den också kommer att visas upp bredvid.

Partnerskapet mellan Mercury Marine och Cigarette fortsätter att stärkas, liksom relationen och partnerskapet mellan Cigarette och Mercedes-AMG.

Båten och bilen kommer att visas hos Cigarette Racing på Pier 2, Slip 228 under hela Miami boat show, som pågår 11–15 februari. Många svenskar brukar ta chansen att besöka mässan, så det finns säkert ett stort intresse för den här båten även i ”Svedala”.

– 41 SD GT3 med dubbla Mercury Marine racingmotorer blir en show stopper i Miami det här året, säger Skip Braver, VD för Cigarette Racing Team.

Info: www.cigaretteracing.com