24 februari, 2016

Lättviktsförvaring i toppklass

Från Benns Mast & Båttillbehör kommer en helt ny serie med smart förvaring av märket Outils Océans. Framför allt handlar det om tågvirkesförvaring för sittbrunnen, men även hållare för både vinschhandtag och petflaska.

De vita bagarna är gjorda i ett lätt och slitstarkt syntetmaterial. Tampbagarna finns även i en nätvariant vilket gör att blött tågvirke kan torka upp snabbare. En särskild finess är upphängningen som görs på fastmonterade knoppar med ett slags smarta clips. Ingen risk att de trillar av, men samtidigt enkla att plocka bort vid behov.

Produkterna finns i olika storlekar i vit färg. Pris från 299 sek inkl moms.

För mer information, kontakta Pia Skoglund, pia@benn.se, tel: 08-556 147 00

Benns Mast & Båttillbehör finns på Allt för sjön i Monter C08:21