24 februari, 2016

Sandvik gästhamn på Kökar årets gästhamn 2016

Sandvik gästhamn & camping på Kökar, Åland har blivit årets gästhamn 2016! Den ärofyllda titeln utses av båtmänniskor som kan rösta på samtliga Finlands hamnar och i år har alltså Sandvik blivit utsedd.

– Vi är väldigt glada och stolta för utmärkelsen. Tack vare trevliga gäster och bra personal, och den alldeles speciella stämningen på Sandvik har vi fått förtroendet av våra gäster som röstat fram oss, säger Johannes Jansson på Sandvik.

Kökar är Ålands näst största båtdestination efter Mariehamn och vi visar att vi kan leva upp till höga förväntningar. Hårt arbete genom åren och massiva satsningar på anläggningen i form av ett nytt servicehus 2012, café, butik mm. har gjort att vi kan erbjuda våra gäster en bra vistelse.

– Kökar har många sevärdheter och det i kombination med vår cykeluthyrning gör resmålet intressant för båtgäster. Servicen är mångsidig och vi försöker alltid uppfylla gästernas önskemål. Vi tackar alla som har varit med och gjort Sandvik till vad det är idag!