25 februari, 2016

Snyggare och säkrare än nånsin

Hello Sailor vill bredda modet på havet och har därför tagit fram en ny sorts flytväst – en modeinriktad sådan. Premiären hölls på Båtmässan i Göteborg.

I Göteborg presenterade Hello Sailor sina tre kollektioner flytvästar, som alla är inspirerade av den skandinaviska enkelheten, 40-talets seglarmode och den idag så populära hipster-kulturen.

Hello Sailor UF är grundat och drivs av fyra unga kvinnor, som gett sig in i en mansdominerad bransch. De upptäckte ett hål i dagens enahanda utbud av säkerhetsutrustning för havet, och ville tillfredsställa den stora målgrupp som länge distanserats från livet på eller vid havet. Där föddes idén om en moderiktig flytväst som kompletterar kundens image och räddar liv.

För Hello Sailor är UF-året endast början. Deras främsta mål var redan från start att bredda modet på havet samt att genom ökad användning i slutändan minska olyckorna på havet.

Hello Sailor är ett så kallat UF-företag (Ung Företagsamhet). Ett UF-företag är i grunden en kurs som alla gymnasieelever på ekonomilinjen läser. Kursen går ut på att starta, driva och avveckla ett företag, för att testa i praktiken det vi lärt oss i teorin.

www.hellosailor.se

Instagram @hellosailorswe

#hellosailorswe