8 mars, 2016

Nytt fäste för jollar på båtar

Här är ett nytt, svenskt fäste för jollar på båtar. Den patentsökta upphängningsanordningen Dinghy Rings är utvecklad för att underlätta hanteringen av en uppblåst gummijolle i hemmahamnen. Genom att enkelt backa in jollepontonernas ändar i Dinghy Rings och resa upp gummijollen till en stående position spar båtägaren tid och slipper tunga lyft.

Dinghy Rings är svensktillverkad i rostfritt syrafast stål och finns även i en version som fungerar tillsammans med en mindre utombordsmotor monterad. Dinghy Rings passar fritidsbåtar med utanpåliggande badplattform och gummijollar upp till 50 kg eller 3,5 m.

Dinghy Rings kräver inga ingrepp i gummijollen och eliminerar risken för vattenfyllning. Båtens badytor kan behållas helt intakta eftersom inga fästen behöver monteras ovanpå badplattformen. Dinghy Rings är diskret och när den inte används plockas ringarna loss på varje sida, för ett sobert intryck. Dinghy Rings är svensktillverkad och kommer med tio års garanti.

Pris 4 900 kr.

www.dinghyrings.se