11 mars, 2016

Bildspecial: Folkfest på finalhelgen Allt för sjön

81:a upplagen av Allt för sjön har lockat storpublik till Stockholmsmässan sedan den öppnade lördagen 5 mars. De som ännu inte har hittat ut till Stockholmsmässan har fortfarande chansen att se Sveriges nyhetaste båtmässa fram till söndag 13 mars. Fredag 11 mars öppnas även portarna till 30-årsfirande Vildmarksmässan som blir grannar med Allt för sjön.

Allt för sjön smygöppnade i fredags men från och med förra lördagen har den varit öppen för publik. Det finns fortfarande en chans att tjuvstarta sommaren på Allt för sjön i den stora spektakulära båthallen eller se alla prylar i Europas största tillbehörshall. På söndag 13 mars har SSRS sin sjöräddardag där de förutom att beskriva sin verksamhet i montern och sin närvaro på Samos under flyktingkatastrofen också finnas på entrétorget och informera om de gula båtarna.

– Vädret ger oss vårkänslor stundtals, men inne på Allt för sjön är det vår-och sommarkänslor hela tiden. Som alltid är mässan full med 2016-års nyheter med allt som rör båt och båtlivet, säger Hanse Thorslund, projektchef Allt för sjön.

Vildmarksmässan firar 30 år
11-13 är det Vildmarksmässan på Stockholmsmässan, en jubilar som verkligen är värd ett besök. Där kan du bland annat hänga i klätter- och cykelarenan samtidigt som det finns en intressant fotoskola som är en nyhet för årets mässa. Camp Vildmark är också en nyhet med ett välfyllt program där besökaren kommer att få mer kunskap hur man förbereder sig för äventyr, stora som små. Detta bland mycket mer finns att uppleva när Vildmarksmässan firar 30 år.

– Förutom alla aktiviteter har vi även flera intressanta äventyrsprofiler på plats under mässdagarna. Bland annat kommer Ola Skinnarmo, Renata Chlumska och Annelie Pompe som alla är riktigt välmeriterade, säger Patrik Löwstedt, projektchef Vildmarksmässan.

För mer information besök www.alltforsjon.se