21 mars, 2016

Linjett segelbåtar behöver anställa – igen

Senast i september rekryterade Rosättra Båtvarv mer personal. Nu är det dags igen. Rosättra Båtvarv och Linjett segelbåtar har fin medvind. Produktionen går för högtryck, höstens efterfrågan är god och dessutom har varvet rivstartat året med en fin utmärkelse till Linjett 43 som blev Årets Segelbåt i kategorin långfärdssegelbåt.

z4vokl1u6vudqvbpj4o2

– Vi har ett intressant år framför oss och ser redan nu att vi behöver öka personalsidan och söker därför fler skickliga hantverkare med känsla för kvalitet säger Daniel Gustafsson på Rosättra Båtvarv.

I produktionshallen på Rosättra trängs flera modeller av Linjett som skall vara klara till årets säsong, såväl nyproducerade Linjett 43 som flera Linjett 34 och Linjett 37. Hangarerna för vinterförvaring rymmer drygt 200 vinterförvarade Linjetter och vårrustningen är sedan länge påbörjad. Nu inväntar varvet islossning för att så småningom kunna börja sjösätta efter kundens önskemål.

– Vårt motto är att erbjuda samtliga Linjettägare ett enkelt båtägande kring allt från montering av utrustning till vinterförvaring med önskad service inför sjö- och torrsättning berättar Daniel.

Mer information om tjänsterna hittar du på www.linjettsegelbatar.se/jobba-hos-oss/