29 mars, 2016

Publikfest på påskens stora motorshow

88 792 personer, så många valde att fira påsk på Bilsport Performance & Custom Motor Show på Elmia i år. Det är en ökning med 12 482 besökare jämfört med 2015 års mässa.

Fordonsutställare från hela Sverige, Norden och flera länder i Europa har varit i Jönköping och visat upp sina byggen. De fyra mässhallarna har varit fyllda till bredden med bilar och motorcyklar av allra högsta klass och utomhus har några av Sveriges bästa driftingförare tillsammans med FMX- och Trial-åkare bjudit besökarna på fartfyllda shower.

Dessutom har vi haft celebert besök från USA, Richard Rawlings från Gas Monkey Garage gästade mässan på påskafton och påskdagen. Richard, som är känd från tv-programmet ”Fast N’ Loud”, har intervjuats på scenen och skrivit tusentals autografer till sina fans.

Mässan avslutades med en prisutdelning på måndagen där flera tunga priser delades ut efter jurybedömningen. Några av de tyngsta priserna – People´s Choice Streetcar – gick till David Persson, Sölvesborg, och hans Porsche Cayman S.

Best in Show Custom tilldelades Ulf Kusendal, Kvissleby, och hans Buick Super Riviera Custombygge.

Se hela listan över pristagare på:

www.custommotorshow.se