6 april, 2016

Ny distributör för Princess Yachts i västra Sverige

De före detta ägarna av Nord West & Najad AB, Benny och Jessica Martinsson, tar över distributionen av Princess Yachts i västra Sverige. Detta genom det nya bolaget Princess Yachts West Sweden AB.

Princess Yachts West Sweden AB är etablerat av Benny och Jessica Martinsson, som grundade Nord West 1985 och har tillverkat över 600 båtar. Sedan tre år har duons fokus skiftat från tillverkning av motorbåtar till båtförmedling och kundservice.

Det nya samarbetet med Princess Yachts markerar nästa steg i bolagsutvecklingen med försäljning av nya Princess jämte den nuvarande båtförmedlingen. Att erbjuda god kundservice har alltid varit viktigt och säkerställs genom ett nära samarbete med Volvo Penta Marincenter Ringens Varv i Marstrand och Boatmanager Drevia i Lysekil. Där rekonditioneras båtarna till salu till högsta standard för att sedan visas inomhus vid utställningsbryggor. Motsvarande omsorg kommer att läggas på försäljningen av nya Princess, vilket speglar Princess Yachts exceptionella känsla för detaljer och design, innovation och hantverk.

– Vi är stolta över att bli en del av Princess Yachts nätverk och ser fram emot att kunna erbjuda nya båtar med hög kvalitet. Naturligtvis kommer vi att fortsätta med båtförmedling och ta hand om alla Nord West-ägare, säger Benny Martinsson.

Vad tror ni att ni får för reaktioner till er återkomst?

– Vi har fått väldigt många telefonsamtal från branschkollegor och gamla kunder. De ser väldigt positivt på detta och vi vet att det är många kunder som kan tänka sig att gå vidare från Nord West till större båtar från Princess Yachts. Vi har jobbat med hög kvalitet i alla år och jag vill nog påstå att vi är de som säljer flest stora motorbåtar i Sverige idag, säger Benny Martinsson till Båtliv.

På ostkusten är INA Marin i Täby distributör för Princess Yachts.

Info: www.princess-yachts.se

 

Bildtext:

Benny och Jessica Martinsson.