15 april, 2016

Sjösätt båten till Evert Taube

Solen och vårluften smyger sig på och det börjar bli dags att sjösätta båten – en trådlös högtalare ser till att sätta stämningen på vårarbetet.

Sjösätt båten till Evert Taube

Pressmeddelande:

Våren är en årstid då många svenskar förbereder inför sommaren med allt ifrån upprustning av sommarstugan till sjösättning av båten. Förberedelserna blir ibland stora projekt, tar ofta längre tid än planerat och kan ibland avbrytas av dåligt väder och regn. Då kan en slitstark och vattentät högtalare matad med favoritmusik hjälpa till att göra arbetet till ett rent nöje!

I maj lanserar JBL två nya vattentäta och trådlösa högtalare, JBL Charge3 och JBL Clip2, som passar just för båtliv eller andra utomhusaktiviteter. JBL Charge3 är en kraftigare högtalare och kan ladda smartphonen samtidigt som den spelar musik, för att hålla igång låtlistan (och telefonen) även under längre båtfärder utan tillgång till el. JBL Clip2 är mindre och kan hängas upp med en karbinhake för att säkerställa att den inte flyger av relingen i hård vind. Högtalarna kommer i fem härliga färger och rekommenderat utgångspris ligger på 1800 SEK respektive 600 SEK.

Läs mer om högtalarna här:
http://www.mynewsdesk.com/se/harman/pressreleases/harman-lanserar-jbl-r-clip-2-och-charge-3-vattentaeta-robusta-och-baerbara-hoegtalare-1285238