25 april, 2016

Roger Altsäter blir ny VD för AB Göta kanalbolag

Roger Altsäter har av styrelsen för AB Göta kanalbolag blivit utsedd till ny VD. Han tillträder den 1 september 2016.

gnfsugkohv3kh5qschww

Pressmeddelande:

Roger Altsäter är 48 år och arbetar sen åtta år som VD för ASM Foods i Mjölby. Roger är en målinriktad och ambitiös ledare med en gedigen erfarenhet från flera olika branscher.

– Vi är mycket glada för att vi kunnat rekrytera Roger Altsäter till VD-posten på AB Göta kanalbolag. Vi är i en spännande fas med renoveringen av kanalen men också med arbetet att, tillsammans med våra partners, fortsätta utveckla besöksnäringen längs kanalen.

– Det är en spännande utmaning att fortsätta resan som Göta kanalbolag gör med det stora renoveringsprojektet och samtidigt vara med och utveckla Göta kanal som besöksmål för framtiden, säger Roger Altsäter.

Nuvarande VD, Anders Donlau, är anställd i bolaget året ut och kommer från 1 september stå till Roger Altsäters förfogande framförallt under en överlämningsperiod men även för renoveringsprojektet Göta kanal 2.0.