6 maj, 2016

Wajer 55 – nytt högklassigt flaggskepp

Holländska Wajer Yachts presenterar ett nytt flaggskepp, Wajer 55, som får premiär till sommaren. Linjerna känns igen från de eleganta och prisbelönta Wajer 37 och Wajer 38, men här är det fråga om en ny nivå av lyx och design.

Tyngdpunkten för utformningen, som är gjord av Sinot, är att erbjuda en perfekt balans av dynamisk segling och högsta komfort, något som blir allt viktigare i moderna båtar.

Den nya Wajer 55 innehåller alla de egenskaper som har gjort företagets varumärke välkända, inklusive utmärkta sjöegenskaper, toppkvalitet och högsta klass i alla detaljer. I kombination med en mycket elegant design gör det att Wajer drar blickarna till sig. Båtliv har flera gånger sett de här båtarna på båtmässor på kontinenten och vet att de tilldrar sig ett stort intresse.

Varvet använder innovativa och moderna lättviktsmaterial och state-of-the-art produktionsmetoder. Själva hantverket är också av hög klass i Wajer 55.

Det nya flaggskeppet har bland annat en stor badplattform som också kan användas som en badstege eller landgång. Båten har även ett smart automatiskt vikbart tak.

Världspremiären för Wajer 55 sker vid Cannes Yacht Festival i september.

Mer information om tekniska specifikationer, priser och andra detaljer kommer att publiceras inför lanseringen. Tills vidare får vi hålla till godo med bilder.

http://wajer.isinontwikkeling.nu/models/Wajer-55/