7 maj, 2016

Hållbara Hav och briggen Tre Kronor till Nyköping

Hållbara Hav och den vackra briggen Tre Kronor gästar Nyköping 17-19 maj. Hållbara Hav och Nyköpings kommun arrangerar en rad spännande aktiviteter på kajen och på briggen Tre Kronor af Stockholm. Välkommen ombord och lär dig mer om Östersjön, vattenfrågor och om din närmiljö. Ta del av minimässa, miljöutställningar och öppet skepp. Se skräpdykning och lyssna till föreläsningar med bland andra Martin Emtenäs. Kommunalråd Malin Hagerström välkomnar och Musikskolan spelar.

Hållbara Hav och briggen Tre Kronor anlöper till Nyköpings hamn tisdag den 17 maj kl.18.00.

Samtliga aktiviteter sker den 18 och 19 maj intill briggen Tre Kronor, mittemot hamnkontoret.

Program http://www.nykopingsguiden.se/evenemang/briggen-tre-kronor-till-nykoping/