13 maj, 2016

Hjertmans stärker webbhandel i utökat samarbete med Båtsystem

Hjertmans Båttillbehör har sedan många år varit ledande på postorderförsäljning av marina tillbehör i Sverige. I strävan att stärka denna position har företaget nu lanserat projektet ”Komplett Webb” vilket innebär att det kommer ha fullsortiment av kända marina varumärken i sin webbshop.

– Först ut med hela sitt sortiment i vår webbshop är Båtsystem som vi sedan många år haft ett gott samarbete med. Ytterligare leverantörer knackar dock på dörren för att få vara med och erbjuda hela sitt sortiment hos oss, säger Stefan Järudd, vd på Hjertmans Sweden AB.

– Vi är stolta över att nu lansera ”Komplett Webb” då vi är övertygade om att framtidens handel i allt större omfattning kommer ske via nätet.

– För Båtsystem innebär detta att vår servicegrad mot kund ökar ytterligare och självklart ser vi mycket positivt på detta. Att kunden när som helst på dygnets timmar kan beställa alla våra produkter är fantastiskt och att vi fått möjlighet att göra detta banbrytande projekt ihop Hjertmans är extra kul, säger Mattias Hedlund, vd på Båtsystem AB.