Ny rymlig Princess 49 med IPS

Engelska Princess Yachts har visat de allra första bilderna på sin nya flybridgeyacht med IPS. Nya Princess 49 får premiär på British Motor Yacht Show 20–22 maj.

 

Den nya flybridgebåten får en förhandsvisning på British Motor Yacht Show i Swanwick. Den stora världslanseringen kommer senare i år, på Cannes Yachting Festival och Southampton Boat Show i september.

Princess eget designteam har kombinerat hög hastighet prestanda med ekonomiska sjöegenskaper, enkel hantering och säker manövrering på sjön och i hamn. Detta tack vare Volvo Penta IPS drivsystem.

Enligt varvet skär båten genom vågorna i hastigheter upp till 35 knop eller en ekonomisk marschfart på 30 knop. Båten har rymliga innerutrymmen både över och under däck och ett unikt designat djupt V-skrov.

Samtliga ombord kan njuta av utsikten från flybridge, som har en egen förarplats, en stor L-formad soffa som kan förvandlas till en solbädd och en generös sittgrupp akteröver med ett fällbart bord. Här finns även en kyl som standard och en wetbar med grill (tillval).

Däckssalongen får mycket ljus via panoramafönster. Här finns också ett smart akterpentry som kan förses med en kyl/frys i full höjd och valfri ismaskin. Utrymmet leder till förarplatsen via trippel skjutdörrar och innehåller även en U-sittgrupp med ett fällbart teakbord.

Bodelen innehåller en ägarhytt, en gästkabin med möjlighet till sex bäddar och en generös tvåbädds koj i en hytt om styrbord.

 

Tekniska fakta

Längd:                         15,30 m

Bredd:                          4,34 m

Djupgående:               1,25 m

Vikt:                              19,2 ton

Bränsletank:               1 500 liter

Vatten:                         460 liter

Motorer:                       Volvo IPS (2 x 550 hk)

Fart:                              Upp till 35 knop*

Info:                              http://www.inamarin.se/

Info:                              http://princessyachts.se/

 

* Hastigheter ges vid halv-last med båt till standardutrustningen och utan extra utrustning ombord. Hastigheter uppskattas, och ges i god tro, men utan garanti.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*