19 maj, 2016

Baltic Yachts bygger 24 m motoryacht

Finska Baltic Yachts är välkända över hela världen för sina fantastiska segelyachter. Nu har varvet skrivit kontrakt om att bygga en 24 m lång motorbåt.

Baltic Yachts MY 78

Baltic Yachts har länge jobbat med den allra bästa tekniken, det vill säga kolfiber och vakuuminjicering. Det ger snabba, lätta och konkurrenskraftiga superyachts och tekniken används idag över hela världen.

Varvets senaste projekt är en 24 m lång motorbåt designad av German Frers. Båten blir halvplanande och får en toppfart kring 25 knop. Inredningen är gjord av Design Unlimited, vilket borgar för att M/Y 78 kommer att bli en modern superyacht. Den ska byggas i Jakobstad i Österbotten.

Den spektakulära M/Y 78 har en överbyggnad med två separata salonger, en för mat och en för sociala aktiviteter med avkoppling. Till detta kommer omfattande däcksutrymmen i både för och akter. Under däck finns två besättningshytter akterut, två midskeppskabiner och ägarens svit som ligger föröver.

Baltic M/Y 78 kommer att vara en effektiv motoryacht kan mycket bekväm cruising, toppfart på 25 knop. Leverans beräknas ske under sommaren 2017.

Baltic Yachts kommer att arbeta nära tillsammans med projektledaren Roberto Martinez Martinez Consulting i alla skeden av projektet.

Info: www.balticyachts.fi